KARA YOLU TAŞIMACILIĞI

Nora olarak ithalat yüklemelerinizde son taşıma, ihracat yüklemelerinizde ön taşıma gereksinimlerinizi karşılamak üzere, bünyemizde Yurtiçi Dahili Nakliye Servisimizi kurarak siz değerli müşterilerimize sunduğumuz hizmet çeşitliliğimizi artırdık. Yılların verdiği deneyim ve artan hacmimiz sayesinde imzaladığımız özel anlaşmalarla sizlere daha rekabetçi fiyat avantajları sağlayarak, yurtiçi taşımalarınızda hızlı ve güvenilir servis sunmaktayız.

Yükünüzün tonaj ve ebatlarına uygun her türlü araç ve ekipman teminini sağlayarak sizlere en kısa sürede, doğru ve minimum maliyetli taşıma alternatifleri yaratıyoruz.

Satış sonrası on-time operasyon ve bilgilendirme servislerimizle hizmet kalitemizi arttırıyoruz.

Avrupa, Ortadoğu, Rusya ve Türkiye Cumhuriyetleri ile İstanbul, İzmir arasında karşılıklı Grupaj/Komple TIR Kara Nakliye hizmeti vermektedir. Komple ve Parsiyel taşımalarınızda profesyonel kadromuz ile verdiğimiz kaliteli hizmeti, üstlendiğimiz sorumluluk bilinci ile tam olarak yerine getirmekteyiz.

İthalat/İhracat müşterilerimizin talepleri doğrultusunda aşağıdaki servisleri sunmaktayız:

  • Fabrikadan teslim alma
  • İstenen özelliklerde TIR ekipman temini
  • Parsiyel veya komple TIR taşıma
  • İstenirse direkt yükleme (kapıdan - kapıya teslim)
  • Periyodik seferler
  • Dağıtım

EUROPEAN COUNTRIES: Belgium, Denmark, Germany, Netherland, UK, Sweden, Austria, Poland, Czech Republic, Italy, Spain, France, Greece

MIDDLE EAST COUNTRIES: U.A.E., Saudi Arabia, Iraq, Syria, Kuwait, Bahrain, Qatar, Yemen, Oman, Jordan

CIS COUNTRIES: Türkmenistan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Uzbekstan, Tajikistan, Azerbaijian, Afghanistan, Belarus, Ukraine

FEDERATION OF RUSSIA