ÖZEL EKİPMAN

İhracat servisimizin uzmanlık alanlarından biri olan Makine ticaretinde; taşmalı & taşmasız Open Top, Flat Rack, Platform ve Mafi gibi tüm özel ekipman taleplerinize, uzmanlaşmış kadromuz ve spesifik olarak imzalanan kontratlarımızla cevap vermeye hazırız. Özel ekipman taşımalarında sürekli olarak artan pazar payımız ve markalaşan ismimizin gücü ile özellikle Güney Amerika, Kuzey Amerika, Kuzey ve Güney Afrika, Hindistan & Çin, Ortadoğu ve Uzakdoğu limanlarına düzenli yüklemeler organize ediyoruz.

Özel ekipman taşımalarında lashing kuralları, sertifika işlemleri ve yurtdışı gümrük prosedürlerine uygun doküman yönetimi süreçlerini yerine getirerek, aktarma limanlarındaki operasyonel hassasiyetlerin de bilincinde profesyonel hizmet sunuyoruz.

Her türlü Endüstriyel Makine ve Aksamları, İş Makinesi ve Aksamları, İnşaat ve Altyapı Malzemeleri, Trafo Aksamı ve Termik Santral Kurulum Malzemelerini içeren özel mal grupları için liman ve kapı teslim yüklemelerinizde sizlere en hızlı ve en güvenilir servisleri sunuyoruz.